björnrike, uthyrning och försäljning av fritidshus
björnrike vemdalen
björnrike
OM BJÖRNRIKE, EN DEL AV VEMDALEN

Björnrike ligger på fjällkanten endast 7 km från Vemdalens by. Här finns en vänlig natur som inspirerar till fjällvandring, fiske, cykla. 25 km från området ligger Sonfjällets nationalpark. Där finns det levande fäbodar som du kan besöka. Vemdalens Turistbyrå (0684-30270) ger dig många fler tips på utflyktsmål som räcker i flera dagar.

Björnrike ligger på solsidan av Vemdalsfjällen. All skidåkning har Du också på solsidan, med 7 liftar och 15 nedfarter, alltid lika välpreparerade och alltid lika omväxlande.

Du har barnens eget Björnvallen, den utmanande störtloppsbacken, spännande offpist och en halfpipe med perfekta förhållanden för snowboardåkare.

Du har fallhöjder ända upp till 385 meter. Björnrike är förstås också för längd och turåkarna. De alltid välpreparerade spåren mäter 3½, 5 och 8 km. De rösade lederna mäter många och sköna mil.

I Björnrike Centrat har Du både restaurang, bar och bistro. Där finns även en matbutik, skiduthyrning och sportaffär.

Ytterligare information om Björnrike och Vemdalen finns på Vemdalens Turistbyrå

Avstånd till Björnrike:
Östersund:
13 mil, Stockholm: 48 mil, Göteborg: 69 mil, Sundsvall: 22 mil, Malmö: 89 mil


björnrike
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.